Retur produse


Conform Ordonantei OUG 34/04.07.2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta: ”Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.”

Fabricate manual din pasiune pentru natura (100% Naturale), produsele TERRA MED PLANT sunt notificate CPNP si SNPMAPS Bucuresti.

Produsele TERRA MED PLANT trebuiesc returnate exact in aceleasi conditii in care au fost livrare: in recipientul original, sigilate si cu eticheta nedeteriorata, in termen de maxim 14 de zile de la data efectuarii comenzii, fara invocarea niciunui motiv, dar cu suportarea costurilor de livrare (transport prin curier rapid).

Contravaloarea produselor TERRA MED PLANT va fi restituita in contul bancar indicat de client

Notificarea se va data, semna zi trimite de catre dvs prin posta la adresa: Loc. Poienii de Jos 70, Bihor - Romania sau prin email catre info @terramedplant.ro. Conform celor mentionate mai sus, produsele TERRA MED PLANT trebuiesc returnate in ambalajul original. Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate va exprimati acordul cu privire la utilitatea produsului pentru dvs. Returnarea produselor se va face prin curier rapid, taxa de transport fiind suportata de client. TERRA MED PLANT va restitui clientului sumele incasate pentru produsele returnate (cu exceptia taxei de transport), in termen de maxim 30 de zile de la data denuntarii de catre Dvs a contractului, in cazul in care prevederile de mai sus au fost respectate.

Remediile naturiste TERRA MED PLANT sunt sunt notificate CPNP si SNPMAPS Bucuresti. Aceaste institutii evalueaza calitatile si parametrii fizico-chimici si microbiologici ai produselor alimentare, intocmeste studii si efectueaza teste cu privire la produsele alimentare.

Intreg procesul de fabricatie al produselor TERRA MED PLANT este conform cu legislatia in vigoare si respecta standardele de igiena si siguranta alimentara HACCP.

Call Now Button

Privacy Policy Settings